Метални входни врати

Вратите за входове имат основно приложение в жилищните кооперации и блокове. Те оформят лицето на всеки един вход. При тях вариантите са различни в зависимост от размера на входа, желаната конфигурация на живущите, начина на отваряне и т.н.

Структура

В голям процент те се изработват с плътна част между 1,0м. и 1,20м., а над нея светла с прозорци. Конструкцията на входния панел се изработва от кух профил или винкел. Обикновено целият панел е монолитен и в него се вгражда отваряемото крило или крила. Плътната част се покрива с ламарина от лицевата страна с дебелина 2мм., с необходимото оребряване като едностранна врата или с ламарина от двете страни като двустранна врата. Над плътната част се изработват рамки от кух профил или винкел, в които се вграждат стъкла или стъклопакети. Те се закрепват в отвора като от вътрешната страна се прави втора рамка служеща за стъклодържач. По желание пред стъклото могат да бъдат изработени най-различни  модели предпазни решетки. На отваряемото крило се поставя брава, дръжки (обикновено с топка от външната страна) и патрон. Може да бъде монтиран и механизъм за плавно затваряне на крилото. По желание на клиента би могло да има и второ отваряемо крило от входния панел. То се затваря посредством сюрмета. В касата срещу бравата при наличие на домофона система се поставя и ел. насрещник. Входни врати биха могли и да се изработват като двустранни врати с изрязване на отвори за стъкла в ламарината. Така може да се постигне по-добра изолация и по нестандартни форми на прозорците. Пред тях също биха могли да се поставят решетки,ковани орнаменти и други декоративни елементи. В повечето случай и при достатъчно налично място във входния панел се вграждат и пощенските кутии на входа. Те се изработват от ламарина с дебелина 2мм. От лицевата част на панела се поставят подвижни капачета, зад които има елипсовиден отвор за поставяне на пресата. От вътрешната страна има вратичка с ключалка. Фирмата предлага два вида пощенски кутии – наклонени и прави. Наклонените са по-компактни и са с размери Н=100mm., L=300mm. и   B=220mm. Правите изискват повече място, но са по-прибрани по вратата. Те са с размери  Н=300mm., L=100mm. и B=200mm.

Боядисване

След изработването входния панел се грундира и боядисва в цвят по желание на клиента. Грунда и боята се нанасят с пневматичен пистолет, както се  използват бои на алкидна основа,така и с различни вискозитети. Използват се стандартни цветове и цветове по RAL.

Монтаж

Специализиран екип от фирмата доставя и монтира изделието на посочения адрес. При необходимост първо се извършва демонтаж на старата врата, а след това съобразявайки се със ситуацията се монтира новата. На място се прогонва заключването, по желание се поставя  автомат за затваряне.

метални врати

Гаранция

Всички метални входни врати произведени от нас имат гаранция за здравина и качество. При възникнали неизправности по време на гаранционния срок ние ги отстраняваме. В гаранцията не влизат природни бедствия, бури, градушки, земетресения и т.н. или повреди настъпили при неправилна експлоатация от страна на Клиента. Фирмата предлага ремонт и сервизна поддръжка на изделия, които не са в гаранционен срок. 

Галерия

ЗА ВРЪЗКА С НАС

Метални входни врати
Оценете