За нас

Фирма „Бор Инвест БГ“ ООД е основана през 2004 година в град Варна. Фирмата е правоприемник на БИИ (B&I). Предмет на дейност е производството на конструкции от метал, охранителни ролетки, секционни гаражни и индустриални врати, метални изделия, монтаж на автоматики за врати и бариери. Фирмата предлага на своите клиенти гаранционни срокове, пълно сервизно обслужване и поддръжка на изделията.

ДЕЙНОСТ, ЦЕЛИ, ПОСТИЖЕНИЯ

Водещата цел на екипа на „Бор Инвест БГ“ ООД е затвърждаване на извоюваната позиция на пазара и разширяване на кръга от контрагенти. „Бор Инвест БГ” ООД разполага с производствена база, високо квалифициран и мотивиран персонал, съвременни машини и оборудване, собствен транспорт. Всичко това, съчетано с непрекъснатото внедряване на нови, модерни, технологични промени и използването на висококачествени материали, осигурява на клиентите продукт с качествени характеристики, отговарящи на европейските стандарти.

За нас

Основното, отличаващо изделията на „Бор Инвест БГ” ООД, е тяхното качество и уникалност, изисканост и елегантност, съчетани с неповторим стил, с оригинален и модерен дизайн. Високата прецизност и ръчната работа при изработката на продуктите, както и изработката им по размер, са гаранция за качествената продукция, удовлетворяваща изискванията на клиентите. „Бор Инвест БГ” ООД е утвърден производител на изделия от метал с безспорна репутация и авторитет, дължащи се на професионализъм, коректност, установени трайни и лоялни отношения със своите контрагенти, индивидуален подход към всеки клиент.

Мисията на фирмата е да предостави на своите клиенти възможност да създадат стилна и престижна обстановка, да направят жилищата и офисите си удобни, красиви и модерни. Да разчупят еднообразието и да превърнат идеите си в реалност. С нашите продукти получавате качество и естетика, лукс и елегантност, коректност и внимание, които заслужавате!

ЗА ВРЪЗКА С НАС