Метални парапети, които предлагаме

Какви метални парапети можете да откриете при нас?

13 декември 2020

Домът е много повече от 4 стени, които ограждат нашето пространство. Той е уютът, който създаваме с малките елементи и детайли. Всичко е от значение. От дръжките на вратите до парапетите на стълбището. Затова е важно, когато обзавеждаме пространството си да избираме правилно не само дизайните, но и материалите, от които са изработени.

Когато става въпрос за стълбището и парапетите, има много материали, от които можете да избирате. Но несъмнено металните парапети се отличават с множеството си предимства. В предните ни статии можете подробно да се запознаете с тях.

Какви парапети в град Варна можете да откриете при нас?

Ние от метални конструкции Бор Инвест сме професионалисти, които имат дългогодишен опит в производството на метални конструкции и парапети. За годините, откакто сме на пазара, сме успели да усъвършенстваме производството си и да създадем екип от професионалисти.

Наложихме се на пазара с коректното си отношение към нашите клиенти. Затова и успяхме да реализираме множество проекти за метални парапети на балкони, вътрешни и външни стълби.

Предлагаме Ви метални парапети в град Варна:

– Метални парапети от гладки профили.

– Метални парапети от ковано желязо.

Специфичното и при двата вида метални парапети е, че следват наклона и извивките на стълбите. Така дизайнът им трябва да бъде съобразен с тези два елемента.

Разгледайте нашите завършени проекти за метални парапети в град Варна. И не се колебайте да се свържете с нас, ако искате да попитате за специфичен дизайн или имате идея, която искате да реализираме.

Потърсете ни още сега на телефон 0888 688 998 или е-mail: office@borinvest.bg и нека заедно да създадем Вашия мечтан дом.