Какво не знаете за ролетните щори? - Borinvest

Какво не знаете за ролетните щори?

20 април 2021

Предстои Ви да се преместите в своя нов дом, но се притеснявате за сигурността? А замисляли ли сте се за ролетните щори?

Ролетните щори се превърнаха в един от най-популярните избори за къщите и апартаментите на първите етажи. Те се изработват от различни видове ламели или прахово-полимерно боядисана ламарина. Най-голямото им предимство е, че не само увеличават защитата на Вашия дом, но и предпазват от метереологичните условия.

Ако искате да се запознаете с устройството и различните видове ролетни щори, разгледайте нашите продуктови категории и галерия. А в тази статия  ще отговорим на няколко често задавани въпроса за ролетните щори.

Много хора се съмняват, че ще успеят да подобрят енергийната ефективност на дома си. Но тайната се крие във външната изолация. Ролетните щори  имат дебела сърцевина от висококачествена изолирана пяна, която създава страхотен буфер. Така те помагат за изолиране на шума, топлината и студа.  През лятото е по-хладно, а през зимата се радвате на страхотно отопление. И резултатите са  до 20% по-малки сметки за електроенергия.

Друг често задаван въпрос е: „Какво ще стане, ако има пожар?”.    

Истината е, че рядко потребителите избират да поставят ролетни щори на всеки прозорец. В повечето случаи те предпочитат да поставят щори само на прозорците, които са към улицата и са най-уязвими или са изложени на шума и времето. Така винаги има изходна точка от други части на къщата.

В случай, когато клиентите ни избират да поставят ролетни щори на  всички прозорци, ние им предлагаме варианти за по-лесното им отваряне в случая на злополука или пожар.

Ако и Вие искате да осигурите на семейството си безопасна среда, не пропускайте да се свържете с нас. Потърсете ни на телефон: 0878 610 527.