Парапети от гладки профили

Структура

Структурно представляват метални колонки, ръкохватка и хоризонтален ред, който свързва колоните и пълнеж. Разнообразието идва най-вече от избора на различно вътрешно насищане. Тук могат да се използват гладки профили и шина. За ръкохватка избора е между тръбни,овални,равнини или шина. При стълбищните парапети структурата е по подобен начин.

Специфичното при тях е, че те се изработват по наклона на стълбите и следват извивките на стълбищната клетка. При тези, които се използват за вътрешно приложение може да се постави дървена ръкохватка. За целта парапета се завършва с гладка шина, върху която се поставя дървената ръкохватка. Дървените ръкохватки се обработват с лакове за дърво.

Боядисване

След почистването от заварките, готовия парапет се грундира и боядисва, като за тази цел грунда и боята се нанасят с пневматичен пистолет, като се използват както алкидни, така и бои с различни вискозитети. Цветът на боята е по желание на клиента. Има различни видове ефекти на боята.

Монтаж

След завършване на боядисването и изсъхване на боята, готовия вече парапет се доставя до обекта. Наш специализиран екип монтира парапета здраво и качествено. При монтажа се използват различни видове крепежи според ситуацията. Поставят се декоративни розетки за захващане към стената и към пода.

Гаранция

Фирмата дава гаранция за изработения и монтиран от нас парапет. При възникнали неизправности по време на гаранционния срок ние ги отстраняваме.
В гаранцията не влизат природни бедствия, бури, градушки, земетресения и т.н. или при неправилна експлоатация от страна на Клиента.
Фирмата предлага ремонт и сервизна поддръжка на изделия, които не са в гаранционен срок.

метален парапет - стил - БорИнвест
Парапети от гладки профили
Парапети от гладки профили

Галерия

ЗА ВРЪЗКА С НАС