Метални решетки

Искате ли да защитите дома си от недоброжелатели? А знаете ли кой е най-добрият начин да го направите?

Несъмнено металните решетки са добър вариант за собствениците на къщи и апартаменти на първия етаж. Те могат да се използват за защита както на жилищни сгради, така и на промишлени помещения.

Вече няма нужда да се притеснявате да заспите и да се чудите какви са тези странни шумове в двора. Да ставате през две минути и да проверявате дали сте затворили всички прозорци. С металните решетки можете да си спестите притеснението и да се насладите на спокоен сън.

Сигурността е едно от основните предимства на металните решетки. Основното предимство на металните решетки е голямата им издръжливост  и възможността да се произведат в почти всякаква конфигурация.

Какво трябва да направите?

Изберете желания дизайн, а ние от Бор Инвест ще се погрижим за останалото! Ние сме производител на метални предпазни решетки и имаме дългогодишен опит.

В сайта ни можете да разгледате вече завършените ни проекти на метални решетки. А също и да се запознаете с голямото разнообразие от метални решетки от гладки профили и ковано желязо. Всеки модел се произвежда индивидуално, според размерите и желанията на клиента.

Разгледайте нашите метални решетки и се убедете сами в качеството на нашата работа!

ЗА ВРЪЗКА С НАС