метални-конструкции

Метални сенници по поръчка

07 септември 2018

Лятото все още не е свършило. А нежният морски бриз и дългите слънчеви дни със сигурност са невероятни. Но не си ли мечтаете понякога за малко разхлада и нещото, което да попречи на слънцето да Ви открие?

Ето защо много хора инвестират в сенниците. Те са едни от най-лесните за изграждане слънце защитни конструкции. Подходящи за инсталиране на тераси, заведения, входове, различни търговски обекти като магазини, бараки и павилиони. Целта им е преди всичко да създадат сянка и да не позволят обекта под тях да се нагрее. Но освен това, сенниците са много практични и при лошо време – дъжд, сняг, силни ветрове.

Структурата им е различна като зависи от проекта и предпочитанията на клиента. Разбира се, главен фактор се оказва големината на сенника и особеностите на мястото, на което се монтира. Имайки в предвид това, ние от Бор Инвест можем да изработим различни модели сенници. Класически и изчистен или модерен с вградени различни орнаменти.

От каквото и да се нуждаете, ние сме готови да го изработим за Вас. Защото нашият екип е специализиран в производството на различни метални конструкции. Използваме иновативни технологии и инвестираме време, за да можем да Ви гарантираме най-доброто качество. Всеки изработен от нас сенник има гаранция за здравина и качество.

Разгледайте предложенията в нашият сайт и вече завършените ни проекти. Не се колебайте да ни потърсите, ако се нуждаете от съвет или нещо специфично.