Метални стълби

Ние изработваме по Ваш модел или по наши предложения най-различни стълби. Те имат приложение както за вътрешно, така и за външно ползване.

Структура

Могат да бъдат прави – двураменни, конзолни и вити.
Могат да преминават през две нива и да имат метална площадка.
Стълбите се изработват от метален кух профил с най-различни размери съобразен с големината на конструкцията. При двураменните стълби стъпалата се обхващат от двете страни с метален затворен профил или П-образен профил. Самите стъпала се изработват в зависимост от целта, за която са предназначени – външни или вътрешни.
Рамката от профил или винкел на стъпалото се покрива съобразно целта си:
При външните стъпала се използва рифелна или просечена ламарина.
При интериорните (вътрешни) стълби се употребяват гладки ламарини или дървени стъпала.
Конзолните стълби се характеризират с една централна носеща греда, която е съобразена с тежестта и големината на стълбата. Стъпалата се изработват по аналогичен начин, както двураменните.
При витите стълби конструкцията се носи от една централна вертикална тръба. Стъпалата имат трапецовидна форма и се заваряват към нея. Витите стълби се използват тогава, когато нямаме достатъчно място за разполагане на стъпалата. Те заемат приблизително 2м. в диаметър. Изкачването и слизането по вити стълби е по-трудно заради ограничения размер на стъпалата и се препоръчват само в случай на ограничено място.
Към всички видове стълби могат да се предложат и съответните стълбищни парапети.

Боядисване

Конструкцията на стълбата се грундира и боядисва. Грунда и боята се нанасят с пневматичен пистолет, като се използват както бои на алкидна основа, така и бои с различни вискозитети. Цвета на боята е по избор на клиента.

Монтаж

Стълбата се доставя до обекта от наш специализиран екип и се монтира здраво и качествено. Монтажа се съобразява с особеностите на самото място. Извършва се с крепежи или се заварява.

метални стълби - БорИнвест
Метални стълби
Метални стълби

Все още се чудите дали металните стълби са подходящи за Вашия дом или сграда?

За да Ви улесним, ще разгледаме няколко основни предимства на този вид стълби.
Металът е един от най-гъвкавите материали. Това ни дава големи възможности за изработката на конструкции с различни дизайни и спецификации.
Металните стълби НЕ се нуждаят от допълнително оцветяване или лакиране за разлика от дървото. Това Ви спестява допълнителни разходки след завършването на проекта.
Металните стълби са устойчиви на температурни промени и лоши метеорологични условия. Могат да издържат на силното слънце и вятър. В резултат на това са идеалното решение както за закрито, така и за открити пространства.
Металните стълби могат да издържат на по-голяма тежест в сравнение с дървените. Това се дължи на издръжливостта и устойчивостта на метала. Като това ни дава свободата да създаваме нестандартни форми и дизайни.

Металните стълби са една дългосрочна инвестиция, която не изисква скъпо струваща поддръжка и монтаж.

 

Гаранция

Всички стълби произведени от нас имат гаранция за здравина и качество.
При възникнали неизправности по време на гаранционния срок ние ги отстраняваме.
В гаранцията не влизат природни бедствия, бури, градушки, земетресения и т.н. или повреди от неправилна експлоатация от страна на Клиента.
Фирмата предлага ремонт и сервизна поддръжка на изделия, които не са в гаранционен срок.

Галерия

ЗА ВРЪЗКА С НАС