Метални врати

Предстои да сменяте жилището си и се чудите каква входна врата да изберете? Предлагаме Ви метални врати, най-предпочитани врати заради стилната си визия?

Истината е, че металните врати са една добра инвестиция за осигуряване безопасността на Вашия дом. През годините металните врати са показали, че имат отлична здравина и могат да издържат много повече в сравнене с тези от алтернативните материали. Резултат от здравината и дълготрайността на метала е, че металните врати имат най-ниски общи разходи. Това означава, че са лесни за поддържане в сравнение с другите видове врати. И за разлика от дървените врати не е необходимо да ги почиствате със специален препарат. Достатъчно е само да почистите с обикновена кухненска кърпа.

Ние сме производители на метални врати и ги изработваме по наш модел или по модел на клиента. Изработваме по индивидуални размери и използваме качествени материали. Предлагаме метални врати в голяма сфера на приложение.

Според тяхното предназначение те се делят на различни категории:

Вече избрахте входната врата на дома си? А не забравихте ли нещо?

Всяко жилище има прилежаща маза или избено помещение. И макар че не се намират в дома Ви, те са незамевими. В тях можете да съхранявате всичките си вещи, за които не намирате място или в момента не ползвате. В същото време мазите са често обект на разбиване от крадци и недоброжелатели.

Затова Ви препоръчваме да изберете метална врата за мазата си. Ако се намирате в град Варна и не знаете каква трябва да е металната врата за
Вашето мазе, не се притеснявайте.

Ние от Бор Инвест имаме редица реализирани проекти за метални врати за мазе в град Варна. Особеното при тях, е че те изпълняват преди всичко защитна функция и дизайнът им не от голямо значение.

Разбира се, ние сме готови да се съобразим с Вашите желания и да изработим метални врати за мазе Варна.

Разгледайте нашите завършени проекти за метални врати за мазе в град Варна. Свържете се с нас на телефон: 0878 610 527, ако се нужаете от нашия професионален съвет.

ЗА ВРЪЗКА С НАС