Метални блиндирани врати за апартаменти

Вратите за апартаменти имат за основна цел да защитят Вашия дом или офис от вандализъм.

Структура

В тази категория  вратите предимно са двустранни(двулицеви), но по желание на клиента могат да се направят и едностранни(еднолицеви). Според структурата металните блиндирани врати за апартаменти се разделят на два вида:

Металните (двустранни) двупластови врати за апартаменти се изработват от два листа ламарина, която е студено-валцована с дебелина 2мм., с осребряване между тях и насищане в кухото пространство с минерална вата. Минералната вата се поставя за подобряване на топлоизолацията и шумоизолацията. Тя е негорима.
При двустранните врати за апартаменти, кутията за бравата се изработва предварително, след което, тя и осребряването на вратата, остават скрити между двата листа ламарина. Стандартната дебелина на крилото на двупластовата врата е 40мм., но при избор на по-широка брава крилото може да се изработи съответно – в размери като 50мм. или 60мм.

Обков: При нас клиента си избира вида на заключване, а ние осигуряваме съответния монтаж. Различните видове заключвания включват основни и допълнителни брави, които могат да бъдат касови или секретни, с бронировка. Могат да се съчетават основна и допълнителна или основна и резе. Ако бравата позволява е желателно да се използва и лостов механизъм (заключване нагоре и надолу).

Едностранните (еднопластови) метални врати за апартаменти се изработват от един лист ламарина с дебелина 2мм. Осребряването е видимо от вътрешната страна на вратата. За по-естетична визия на металните врати за апартаменти предлагаме MDF пана с дебелина 6мм., на която предварително се фрезоват различни шарки. Паната се монтират върху ламарината на вратата, като могат да се поставят от лицевата страна или двустранно на вратата.

входна врата
Поискайте оферта за нашите блиндирани врати за апартаменти от Метални конструкции БорИнвест
Обадете се сега за нашите блиндирани врати за апартаменти от Метални конструкции БорИнвест

По желание на клиента касата може да се изработи с възможност за поставяне на уплътнение. От страната на пантите на крилото се поставят три пасивни шипа с диаметър 12мм., като защита при срязване на пантите. Прагът на вратата се изработва съобразно подовата настилна (по-висок или по-нисък).
Металните врати за апартаменти се изработват с 2бр.струговани панти с диаметър 20мм.
Касата на апартаментската врата се съобразява спрямо мястото и монтажа, съответно при челен монтаж се използва Г – образна каса или П -образна каса, при монтаж в светлия отвор се използва затворен кух профил.

Боядисване

Апартаментските врати се грундират и боядисват, като за тази цел грунда и боята се нанасят с пневматичен пистолет, като се използват, както алкидни, така и бои с различни вискозитети. Предлагат се както стандартни цветове така и цветове по RAL.

Монтаж

Монтажът на вратата се извършва от специализиран екип от фирмата, при което се настройва и заключването. Вратата се доставя до обекта, при нужда се извършва демонтаж на старата. Използват се различни видове захващания според дадената ситуация.

Гаранция

Всички метални врати  и изделия от метал произведени  от нас имат гаранция за здравина и качество.
При възникнали неизправности по време на гаранционния срок ние ги отстраняваме.
В гаранцията не влизат природни бедствия, бури, градушки, земетресения и т.н. или неизправности възникнали при неправилна експлоатация от страна на Клиента.
Фирмата предлага ремонт и сервизна поддръжка на изделия, които не са в гаранционен срок.

Галерия

ЗА ВРЪЗКА С НАС