Метални входни врати

Вратите за входове имат основно приложение в жилищните кооперации и блокове. Те оформят лицето на всеки един вход. При тях вариантите са различни в зависимост от размера на входа, желаната конфигурация на живущите, начина на отваряне и други.

Структура

Металните врати за входове в голям процент се изработват с плътна част между 1,0м. и 1,20м., а над нея светла с прозорци. Конструкцията на входния панел се изработва от кух профил или винкел. Обикновено целият панел е монолитен и в него се вгражда отваряемото крило или крила.

Плътната част на металните врати за входове се покрива с ламарина от лицевата страна с дебелина 2мм. Тя има необходимото оребряване като едностранна врата или с ламарина от двете страни като двустранна врата.

Над плътната част на металните врати за входове се изработват рамки от кух профил или винкел, в които се вграждат стъкла или стъклопакети. Те се закрепват в отвора като от вътрешната страна се прави втора рамка служеща за стъклодържач.

По желание пред стъклото на входните врати за блокове могат да бъдат изработени най-различни  модели предпазни решетки. На отваряемото крило се поставя брава, дръжки (обикновено с топка от външната страна) и патрон. Може да бъде монтиран и механизъм за плавно затваряне на крилото.

По желание на клиента би могло да има и второ отваряемо крило от входния панел. То се затваря посредством сюрмета. В касата срещу бравата при наличие на домофонна система се поставя и ел. насрещник.

Входни врати за блокове биха могли и да се изработват и като двустранни врати с изрязване на отвори за стъкла в ламарината. Така може да се постигне по-добра изолация и по-нестандартни форми на прозорците. Пред входните врати за блокове биха могли да се поставят решетки, ковани орнаменти и други декоративни елементи.

Пощенски кутии

В повечето случай и при достатъчно налично място във входния панел се вграждат и пощенските кутии на входа. Те се изработват от ламарина с дебелина 2мм. От лицевата част на панела се поставят подвижни капачета, зад които има елипсовиден отвор за поставяне на пресата. От вътрешната страна има вратичка с ключалка.

Фирмата предлага два вида пощенски кутии – наклонени и прави. Наклонените са по-компактни и са с размери Н=100mm., L=300mm. и   B=220mm. Правите изискват повече място, но са по-прибрани по вратата. Те са с размери  Н=300mm., L=100mm. и B=200mm.

Боядисване

След изработването на металните врати за входове входния панел се грундира и боядисва в цвят по желание на клиента. Грунда и боята се нанасят с пневматичен пистолет. За целта се използват бои на алкидна основа и с различни вискозитети. Използват се стандартни цветове и цветове по RAL.

Монтаж

След изработката на металните врати за входове, наш специализиран екип доставя и монтира изделието на посочения адрес. При необходимост първо се извършва демонтаж на старата врата. И едва след това, съобразявайки се със ситуацията се монтира новата. На място се прогонва заключването и по желание се поставя автомат за затваряне.

Гаранция

Всички метални входни врати, произведени от нас имат гаранция за здравина и качество. При възникнали неизправности по време на гаранционния срок ние ги отстраняваме.

В гаранцията на металните врати за входове НЕ влизат природни бедствия, бури, градушки, земетресения или повреди, настъпили при неправилна експлоатация от страна на Клиента.

Фирмата предлага ремонт и сервизна поддръжка на входните врати за блокове, които не са в гаранционен срок.

метални врати
Метални входни врати
Метални входни врати

Галерия

ЗА ВРЪЗКА С НАС