Охранителни ролетки „Плетка“

Структура

Ролетните щори тип оплетка се състоят от водачи, вал, пано, кутия и прагов ламел, който е от терминал или винкел. Водачите се изработват от поцинкован П профил. По челните ръбове се поставят специални гуми с канал за четка и четка, която служи за обезшумяване при движението на ролетните щори. Водачите са основния носещ елемент на ролетната щора. Валът е спомагащият движението елемент от ролетната щора. На него са монтирани в специални барабани спомагателни пружини, които представляват стоманизирана лента, която улеснява вдигането на щората. Техният брой и големината зависят от размера на ролетната щора. При всички ръчни модели ролетни щори се използват бравички, които заключват странично във водачите. Предлагат се както секретни, така и касови варианти. По желание охранителните ролетни щори тип оплетка могат да се задвижват и автоматично с мотор. Той се поставя в средата на вала и по този начин задвижва паното при вдигане и сваляне. Може да се командва с бутон или дистанционно управление, като дистанционните могат да бъдат повече от 1бр. Мощността на двигателя се определя от размера на ролетната щора. Захранва се с 220V напрежение. При спиране на електрозахранването се използва в зависимост от ситуацията механизъм за разблокиране на ролетната щора. Височината за всяка щора е различна. Тя се определя спрямо това колко е висока щората, за да може да се прибере паното навивайки се вътре в кутията на руло. Тя може да бъде изработена от ламели или от  прахово-полимерно боядисана ламарина. Според мястото кутията (куфарът) се облича отдолу,отпред отгоре и отзад. Техните пана се изработват от плътно кръгло желязо с диаметър 8мм. профилирано в декоративна форма. Те се правят в комбинация с плътни ламели, в горната и долната си част, които служат за захващане към вала, а долу за монтаж на заключващите брави. Плетените ролетни щори се използват тогава, когато освен охранителна функция се търси и запазване на визията на обект при затворено положение. Предимно се използват за витрини на магазини.

Боядисване

Паната и ламелите са прахово-полимерно боядисани. Плетените охранителни ролетни щори се предлагат в цвят по RAL.

Монтаж

Монтажът се извършва като се закрепват водачите към стената. Монтирането на ролетните щори се извършва от специализиран екип на фирмата.При автоматичните варианти двигателят се монтира и свързва след монтажа на самата щора.

метална - бяла - решетка - БорИнвест
Охранителни ролетки „Плетка“
Охранителни ролетки „Плетка“

Гаранция

Плетените охранителни ролетни щори (ролетки) произведени от нас имат гаранция за здравина и качество. При възникнали неизправности по време на гаранционния срок, ние ги отстраняваме. В гаранцията не влизат природни бедствия, бури, градушки, земетресения и т.н. или неизправности възникнали при неправилна експлоатация от страна на Клиента. Фирмата предлага ремонт и сервизна поддръжка на изделия, които не са в гаранционен срок.

Галерия

ЗА ВРЪЗКА С НАС