Охранителни ролетки с Термоламел

Структура

Термо изолираните охранителни ролетни щори (терморолетки) се състоят от водачи, вал, пано, кутия и прагов ламел, който е от (терминал). Водачите се изработват от поцинкован П профил. По челните ръбове се поставят специални гуми с канал за четка и четка, която служи за обезшумяване при движението на ролетните щори. Водачите са основния носещ елемент на ролетната щора. Валът е спомагащият движението елемент от ролетната щора. На него са монтирани в специални барабани спомагателни пружини, които представляват стоманизирана лента, която улеснява вдигането на щората. Техният брой и големината зависят от размера на ролетната щора. При всички ръчни модели ролетни щори се използват бравички, които заключват странично във водачите. Предлагат се както секретни, така и касови варианти. По желание охранителните терморолетки могат да се задвижват и автоматично с мотор. Той се поставя в средата на вала и по този начин задвижва паното при вдигане и сваляне. Може да се командва с бутон или дистанционно управление, като дистанционните могат да бъдат повече от 1бр. Мощността на двигателя се определя от размера на ролетната щора. Захранва се с 220V напрежение. При спиране на електрозахранването се използва в зависимост от ситуацията механизъм за разблокиране на ролетната щора. Височината за всяка щора е различна. Тя се определя спрямо това колко е висока щората, за да може да се прибере паното навивайки се вътре в кутията на руло. Тя може да бъде изработена от ламели или от  прахово-полимерно боядисана ламарина. Според мястото кутията (куфарът) се облича отдолу,отпред отгоре и отзад. Терморолетките се изработват от плътни алуминиеви двустранни ламели. Във вътрешността си са пълни с полиуретанова пяна. Изработват се както за малки, така и за по-широки отвори. Тяхното приложение е предимно за помещения, които изискват да имат по-добра изолация, понеже те са по-безшумни и по-леки от останалите видове ролетни щори.

Боядисване

Ламелите са прахово-полимерно боядисани. Охранителните терморолетки се предлагат в цвят по RAL.

Монтаж

Монтажът се извършва като се закрепват водачите към стената. Монтирането на ролетните щори се извършва от специализиран екип на фирмата. При автоматичните варианти двигателят се монтира и свързва след монтажа на самата щора.

гаражна врата - бяла - БорИнвест
Охранителни ролетки с Термоламел
Охранителни ролетки с Термоламел

Гаранция

Охранителните терморолетки произведени от нас имат гаранция за здравина и качество. При възникнали неизправности по време на гаранционния срок ние ги отстраняваме. В гаранцията не влизат природни бедствия, бури, градушки, земетресения и т.н. или неизправности възникнали при неправилна експлоатация от страна на Клиента. Фирмата предлага ремонт и сервизна поддръжка на изделия, които не са в гаранционен срок.

Галерия

ЗА ВРЪЗКА С НАС