Охранителни ролетни щори за дома

Охранителни ролетни щори за дома

23 септември 2020

Нашият дом е нашата крепост. Мястото, което споделяме със семейството си и искаме да защитим на всяка цена. По тази причина, много от нашите клиенти се чудят дали да сложат решетки или охранителни ролетни щори на прозорците си.

Ние не можем да Ви кажем как да постъпите. Това е строго индивидуално решение, което трябва да направите сами. Имайте в предвид, че ниските етажи на блоковете и къщите са по-застрашени от недоброжелателите. Също така, малките улички, далеч от оживените булеварди са мишена на много крадци.

Защо охранителните ролетни щори са най-доброто решение за дома Ви?

В предишна наша статия Ви разказахме за всички предимства и недостатъци на охранителните щори. Затова този път, няма да говорим подробно за тях. Ако Ви е интересно да научите повече за тях, можете да прочетете повече тук.

Вместо това, този път само ще маркираме най-важните качества на охранителните ролетни щори, заради които си заслужава да им се доверите.

Охранителни ролетки за дома

Защита и сигурност.

Те не само Ви защитават от крадците, но и могат да предпазят дома Ви от силното слънце и лошите метеорологични условия.

Удобство.

Охранителните ролетни щори са здрави, сигурни и издръжливи. Те се плъзгат лесно на мястото си и когато нямате нужда от тях се прибират в горната кутия.

Управляват се лесно с ръчен или моторизиран контрол. И могат да бъдат пригодени да се съчетаят с интериора на всяка стая или външната фасада.

С това ще приключим тази статия. Надяваме се да сме Ви били полезни и да сме Ви помогнали да направите информиран избор.