Плътни охранителни ролетни щори

Плътни охранителни ролетни щори

30 септември 2020

Плътните охранителни ролетни щори са най-разпространените на българския пазар. По тази причина много хора ги наричат „стандартни” и „класически”, когато става въпрос за избора на ролетни щори. Но в повечето случаи, хората ги предпочитат за защита на търговски магазини, гаражи, складове и производствени помещения.

Плътните охранителни щори могат да бъдат изработени от ламели или от прахово-полимерно боядисана ламарина. Височината на всяка щора е различна и зависи от размерите на помещението, на което ще се монтира.

Защо да изберете плътните охранителни ролетни щори?

Този вид охранителна щора е добър избор заради голямата си здравина и отлично съотношение между качество и цена.

Плътните охранителни ролетни щори осигуряват най-добрата защита. Това се дължи на тяхната конструкция. Изработени са от съединени помежду си хоризонтални плътни стоманени ламели от поцинкована стоманена ламарина. Ролетните врати могат да се боядисат с електростатично нанесено прахово-полимерно покритие в цвят по избор.

Плътни охранителни ролетки

Плътните охранителни щори НЕ са ветроупорни и нямат термоизолация.

Ламелните ролетки могат да се задвижват автоматично с вграден в ролетката електродвигател. В случай на спиране на захранването има възможност за ръчно управление.

Научете повече за нашите плътни охранителни ролетни щори тук.

С това ще приключим тази статия. Свържете се с нас на телефон: 0888 / 688 998, ако имате въпроси или имате нужда от помощ с избора на охранителни ролетни щори.