Автоматична врата за двор

Предимствата на автоматичните врати за двор

20 април 2023

Искате да защитите своя дом и да си осигурите удобен достъп с автоматичните врати за двор? Колебаете се дали този вариант е подходящо решение за Вас?

Интересен факт е, че автоматичните врати започват да се използват от средата на 20 век. Още тогава хората са били впечатлени от тяхната практичност и удобство, което им предоставят при паркирането на колата. Днес, те са широко разпранени не само в частните домове, но и в търговски, медицински центрове, офис сгради и държавни институции.
 

Кои са основните предимства на автоматичните врати за двор?

 
Автоматичните врати са най-подходящото решение за Вашия двор и се отличават с множеството си предимства пред останалите алтернативи на пазара.

Инсталирани правилно, те осигуряват пълна безопасност. С тяхна помощ можете да бъдете сигурни, че дворът Ви е защитен от недоброжелатели.

Най-голямото им предимство е, че достъпът Ви до двора ще се извършва автоматично – чрез дистанционно. Това премахва необходимостта да слезете от колата си, за да отключите колата с ключ или да махнете катинара.

Предимства на автоматичните врати за двор
Тези врати могат да Ви спестят и разходи по допълнителни системи за охранение. А ако държите на такава, много модели притежават опция за вграждане на системи за безопасност.

Друго тяхно предимство е, че могат да се изработят в разнообразни стилове, дизайни и цветове. Те не се предлагат в стандартизирани размери, защото всяко пространство има различни особеност и размери. Изработват се по индивидуален проект, което Ви позволява да изберете дизайна, който подходяща най-много на сградата или къщата.

Въпреки че автоматичните врати са по-скъпи от ръчните такива, те са дългосрочна инвестиция, която няма да Ви предаде с години.
 

Защо да избере нас?

 
Ние от Боринвест сме професионалисти с дългогодишен опит на българския пазар. При нас ще отктриете голямо разнообразие от качествени метални конструкции и продукти. Нашият екип има може да Ви предложи както индивидуално изпълнение така и възможност да си изберете от модел от вече завършените ни проекти.

Не чакайте повече да поръчате своята автоматична врата за двор. Свържете се с нас на телефон: 0878 610 527 или заповядайте на място в град Варна на ул. „Петко Стайнов“ 3.