Ролетни щори, Боринвест

Ролетни щори за магазини

15 февруари 2022

Имате магазин в центъра на града или кварталите? Притеснявате как ще го защитите от злонамерени деяния и крадци? А знаете ли, че ролетните щори са идеалното решение за магазини и търговски обекти?

Ако търсите сигурно решение, останете с нас до края. В тази статия ще Ви представим ролетните щори и как могат да Ви бъдат от полза.

В зависимост от избрания от Вас дизайн, ролетните щори могат да Ви предложат от средна до висока сигурност на Вашите помещения. Те се изработват от ламели или прахово-полимерно боядисана ламарина. Това са надеждни материали, които щепопречат на крадците да проникнат във Вашия бизнес.

Ролетни щори, БоринвестРолетните щори са идеалното решение и за помещения, които са малки или ниски. Причината е, че щората се прибира, навивайки се в кутията на руло. Самата кутия, наричан още куфар, е изключително компактен и не пречи на помещението, когато щората е вдигната.

Този вид охранителни щори осигуряват не само безопасност, но и добра изолация. Добрата изолация на помещенията намалява температурата в тях. Те изолират вътрешните пространства с до 10 градуса през горещите дни, което Ви спестява парите за климатизация. Така с тяхна помощ ще намалее и сметката Ви за електроенергия.

Друго предимство на ролетните щори е, че могат да отговорят на нуждите на Вашия бизнес. Те могат да Ви предложат ръчно или автоматично (чрез мотор) задвижване. Така можете да изберете подходящ модел, според Вашите изисквания и предпочитания.

Нуждаете се от ролетни щори? Свържете се с екипа на Боринвест на телефон: 0878 610 527  и ние ще Ви изготвим проект, съобразен с Вашите размери, нужди и бюджет.