Три ползи на ролетните щори у дома - Borinvest

Три ползи на ролетните щори у дома

12 февруари 2021

Предстои Ви да се преместите в ново жилище или да ремонтирате старото? Избрахте интериора, а помислихте ли за щорите?

Много хора остават този малък детайл за последния момент, когато приключат с разпределението на бюджета си. Но ако живеете на първи нисък етаж или в къща, сигурността е от първостепенно значение.

В тази статия ще Ви дадем три причини да изберете охранителните ролетни щори пред обикновените. И след това ще оставим на Вас да прецените дали да им се доверите.

Една от най-големите ползи на охранителните ролетни щори е, че осигуряват допълнителна защита и сигурност. Може би тук ще кажете, че не Ви е необходимо, когато около къщата Ви има метална ограда. Но повярвайте ни, това няма да спре крадците и недоброжелателите, ако решат да оберат дома Ви.

Според статистиките над 89% от крадците влизат именно през прозорците. Затова тук ролетните щори се явяват допълнително препятствие, което може да забави или откаже недоброжелателите.

Друго голямо предимство е, че външните ролетки предпазват дома Ви при лоши метеорологични условия и бедствия. Те са прекрасна защита срещу силни ветрове, бури, градушки и проливен дъжд. Пазят прозорците от счупване и така си спестявате наводнения и отнесени вещи.

Освен това, ролетните щори изолират шума от улицата и Ви осигуряват уединението, от което се нуждаете.

Ако тези причини са достатъчни, за да направите тази инвестиция, не се колебайте! Ние от Боринвест сме готови да Ви помогнем и да изработим проект по Ваши размери и дизайн. Свържете се с нас на телефон: 087 861 0527.