ТРИ предимства на порталните врати

ТРИ предимства на порталните врати

18 януари 2023

Искате Вашата къща или сграда да е добре защитена и едновременно с това да предлага лесен достъп на автомобилите до гаража и двора? Колебаете се дали да заложите на металните портални врати?

Ние от Боринвест се стремим винаги да предлагаме практични, качествени и функционални решения. В тази статия ще Ви запознаем с предимствата на този вид врати.

Какво представляват порталните врати?

Порталните врати могат да бъдат еднокрилни, двукрилни, плъзгащи се и конзолни. Те могат да бъдат и напълно автоматизирани, осигурявайки лесен и удобен начин за влизане и излизане от сградата. Тези врати често са оборудвани със сензори, които засичат присъствието на човек или транспортно средство до вратата и  автоматично се отварят. Но могат да бъдат активирани и чрез дистанционно или да се отварят чрез контролно-пропускателен пункт.

ТРИ предимства на порталните врати

Какви са предимствата на порталните врати?

Едно от основните предимства на порталните врати е, че могат да помогнат за подобряване за контрола на човекопотока в офис и жилищни сгради. Чрез автоматичното отваряне и затваряне, позволяват на хората да преминават бързо и ефективно, намалявайки трафика в оживените зони.

Порталните врати са подходящи за дворове, гаражи, паркинги, халета и складове на сгради с различно предназначение. Техният дизайн е съобразен с изискванията на клиента и архитектурата на сградата. Това ги прави идеално решение за създаване на красива и привлекателна фасада.

Освен това порталните врати са изключително функционални. Освен автоматичното управление, може да се отварят и ръчно.

Къде можете да поръчате портални врати в град Варна? 

Ние от Боринвест сме специализирани в проектиране, изработка и монтаж на метални конструкции и врати с различен дизайн и предназначение. Имаме дългогодишен опит на българския пазар, което ни позволява да Ви предложим разнообразни решения за Вашия дом и бизнес.

Разгледайте нашите завършени проекти и се убедете сами в качеството и здравината на нашите портални врати. Свържете се с нас на телефони: 0888 688 998 и 0878 610 527 и ние ще Ви помогнем с консултация от професионалист.