Метални огради

Искате ли да предпазите дома си? А какво ще кажете за някоя от красивите ни метални огради, която да се вписва в стила на къщата? Металните огради са един от основните завършващи елементи за всеки двор. Някои хора ги предпочитат заради декоративната им функция, а други защото искат да предпазят собствеността си. Или просто да очертаят границите на имота си, спирайки достъпа до него за външни лица. Но независимо от причината, металните огради притежават голяма здравина и устойчивост.

Какви са другите предимства на металните огради от Бор Инвест град Варна?

Естетиката – това е един от най-важните критерии при избора за много собственици на къщи. Металните огради Ви предлагат не само голямо разнообразие от стилове и дизайни, но и възможност да добавите различни елементи.

Поддръжка – металните огради не изискват постоянна и скъпо струваща поддръжка. Новите технологии на изработка, минимизират необходимостта от пребоядисване до един път на 4-5 години. Това ги прави подходящи за места с голяма влажност и постоянни валежи.

Сигурност – благодарение на якостните качества на метала, металните огради предоставят най-добрата сигурност. Подходящи са за големи имоти, къщи и дори частни резиденции.

Цена – стойността на металната ограда е винаги решаващ фактор за клиентите. Когато пресмятате разходите, имайте в предвид, че металните огради ще издържат дълги години на пред. Няма да имате разходи за ремонт и няма да Ви се налага да отделяте всяка година пари за поддръжка. Те са оптимален избор за всеки дом.

Какви метални огради можете да откриете при нас?

В тази категория ще откриете нашите най-добри проекти на метални огради. Предлагаме голямо разнообразие от метални огради от гладък кух профил и ковано желязо. Обърнете внимание, че всеки един модел  може да се изработи според Вашите размери и особености на имота. Освен това сме готови да изпълним и индивидуалните Ви поръчки!

Независимо дали знаете каква искате да е Вашата метална ограда или се нуждаете от съвет при избора, ние от Бор Инвест БГ сме готови да Ви помогнем! Нашият екип има голям опит в изработката на метални огради в класически, модерен и винтидж стил.

Разгледайте нашата галерия и се уверете сами в качеството на нашата работа!

Защо да изберете металните огради за двор на Бор Инвест?

Не е лесно да вземете решение дали да замените вече съществуващата ограда на къщата си. Но не бива да забравяте, че тя има не просто декоративна, но и защитна функция. Да, нейният дизайн ще допълва стила на къщата, но от голямо значение са качеството на изработка и монтажа.

Ние от Бор Инвест имаме дългогодишен опит в изработката на метални огради за двор. През това време успяхме да станем част от живота на много от нашите клиенти. Помогнахме им да изберат най-подходящите метални огради за дворовете им. А след това с много внимание и прецизност изработихме поръчаните от тях метални огради за двор.

Това, което ни отличава от другите фирми на пазара е, че подхождаме индивидуално към нуждите на всеки клиент. Не се стараем да продаваме стандартизирани метални огради за двор. А предлагаме изработката и проектирането на метални огради за двор по индивидуални размери и дизайни.

Но освен това, нашата работа не приключва само с инсталирането на металните огради за двор. Ние предлагаме гаранция на всеки наш продукт. И дори след изтичането на тази гаранция, осъществяваме следгаранционна поддръжка на металните огради за двор, при необходимост.

ЗА ВРЪЗКА С НАС