Метални парапети

Често си представяме мечтания дом, фокусирайки се върху интериора, стила и разположението на мебелите. Затова и забравяме малките елементи, които не само са необходими, но и ще допълнят жилището ни.

Металните парапети са не само красиви, но и важни за нашата сигурност. Могат да се изработят в различни дизайни, в зависимост от желанията на клиентите. Металните парапети са подходящи за монтиране както на тераси, така и за вътрешни и външни стълбища.

Ние от Бор Инвест сме производител на метални парапети. До момента сме изпълнили много проекти в частни домове и за жилищно строителство.

Изработваме ги от гладък кух профил, метални тръби или ковано желязо. Според избраният от Вас материал, металните парапети се делят на гладки или ковани.

Обърнете внимание, че според законовите изисквания металните парапети за тераси трябва да са с височина минимум 1.05 метра от готов под. Това е нивото, на което се поставя ръкохватката. Действителната височина на металните парапети зависи от това дали стъпва върху борд или започва директно от терасата.

ЗА ВРЪЗКА С НАС

Метални парапети
3.5 (70%) 2 vote[s]