Метални парапети

Често си представяме мечтания дом, фокусирайки се върху интериора, стила и разположението на мебелите. Затова и забравяме малките елементи, като метални парапети например, които не само са необходими, но и ще допълнят жилището ни.

Парапетите са не само красиви, но и важни за нашата сигурност. Те могат да бъдат изработени от различни материали, притежаващи различни характеристики. Но несъмнено металът е най-добрия избор, когато става въпрос за надеждност.

Металните парапети са широко използвани за дома, офиса, търговски помещения, промишлени сгради и други. Дори в последните години, много охранителни фирми започнаха да предлагат метални парапети за повишаване на сигурността на охраняваните обекти. Друга функция на металните парапети е, че с тях могат да се ограждат определени зони. Например при големи събития, когато посетителите не трябва да влизат в определени части на сградата.

Обърнете внимание, че проектирането и монтажът са изключително важни. Няма значение, какъв парапет сте предпочели. Проектът трябва да е съобразен с размерите и особеностите на мястото. А инсталирането да бъде направено професионално и с внимание към най-малкия детайл

Само по този начин ще сте сигурни, че Вашите метални парапети не само ще изглеждат добре, но и ще са сигурни и устойчиви.

Какви са предимствата на металните парапети от Бор Инвест град Варна?

Металните парапети се отличават със своята изключителна издържливост. Тяхната здравина им помага да се справят дори с екстремни атмосферни условия. С правилната поддръжка, металните парапети ще устоят на изпитанията на времето. И така можете да бъдете сигурни, че ще можете да разчитате на тях по всяко време.

Много клиенти си мисля, че металните парапети са голяма инвестиция. Но те са в пъти по-евтини от дървените парапети. Освен това не се нуждаят от постоянни ремонти, за да изглеждат добре.

Металните парапети могат да се изработят в различни дизайни. Всичко зависи от предпочитанията на клиента и мястото, на което желае да бъдат монтирани.

Именно тези свойства са причината металните парапети да са предпочитани от клиентите за тераси, вътрешни и външни стълбища.

Какви метални парапети можем да Ви предложим?

Ние от Бор Инвест сме производител на метални парапети. До момента сме изпълнили много проекти в частни домове и за жилищно строителство.

Изработваме ги от гладък кух профил, метални тръби или ковано желязо. Според избраният от Вас материал, металните парапети се делят на гладки или ковани.

Обърнете внимание, че според законовите изисквания металните парапети за тераси трябва да са с височина минимум 1.05 метра от готов под. Това е нивото, на което се поставя ръкохватката. Действителната височина на металните парапети зависи от това дали стъпва върху борд или започва директно от терасата.

ЗА ВРЪЗКА С НАС