Статия охранителни ролетни щори

Защо да изберете нашите охранителни ролетни щори?

16 септември 2020

Охранителните ролетни щори са много разпространени в нашето ежедневие. Те се инсталират от външната страна на сградите с цел защита на прозорците и вратите. Подходящи са както за дома, така и за различни търговски помещения и гаражи. Точно затова, са и много предпочитани от нашите клиенти.

Охранителните ролетни щори са добра инвестиция за сигурността Ви. По тази причина трябва много внимателно да изберете фирмата, към която ще се обърнете за изработката им.

Съветваме Ви никога да НЕ се подвеждате по ниската цена. Защото много често тя идва с обещания за качество и голяма гаранция на охранителните ролетни щори. А това НЕ винаги отговаря на истината и често пъти клиентите остават разочаровани и се налага да заменят охранителните ролетки с нови.

Защо да изберете БОР Инвест?

Ние работим по индивидуални проекти и поръчки. Това означава, че охранителните ролетни щори ще бъдат изработени според Вашите размери и изисквания.

Имате свободата да изберете от вече готовите ни проекти, да заложите на класическия вид или да пожелаете персонализиран дизайн. Можем да Ви предложим не само стандартното бяло, но и други цветови предложения.

Статия за ролетни щори

Предлагаме Ви различни видове охранителни ролетни щори – ветроупорни, тип плетка, с перфорирани ламели, с термоламел и плътни.

Ако не сте наясно какво точно търсите, нашите консултанти с удоволствие ще Ви помогнат да направите най-добрия избор. Защото за нас НЕ е най-важно просто да Ви продадем един продукт, а да намерим най-подходящото решение за Вашия дом или бизнес.

Държим на качеството и работим единствено с най-добрите продукти на европейския пазар. Точно затова, всеки един от нашите продукти е придружен с гаранция за здравина и качество.

ОТСТРАНЯВАМЕ възникнали неизправности по време на експлоатацията в срока на гаранцията. А след това предлагаме следгаранционна поддръжка.

С това ще приключим тази статия. Надяваме се да Ви е било полезно да научите какво различава нашата фирма от другите подобни на българския пазар.